Hoe werkt dit systeem?

Wat u moet weten voor u een vraag stelt:

Het online platform van de digitale dermatoloog is bedoeld om alle huidvragen te stellen die u maar wilt stellen. Van een schaafwond tot acne en van uitslag tot bultjes, maar ook algemene vragen waar u meer over wilt weten.

U kunt de vragen 24 uur per dag stellen, wanneer het u uitkomt. Dat kan dus thuis op de bank zijn, maar ook in de pauze op het werk of op het strand in Spanje. U ontvangt dan binnen 24 uur antwoord van de arts die u de vraag stelt.

Het platform bevat huisartsen zowel als dermatologen, en afhankelijk van uw situatie en vraag krijgt u antwoord van een van beide of allebei.
-Voorbeeld 1: U stelt uw vraag aan uw eigen huisarts. Die geeft u antwoord omdat hij direct het antwoord weet.
-Voorbeeld 2: U stelt uw vraag aan uw eigen huisarts kamagra india price. De huisarts weet niet direct het antwoord en legt de vraag eerst voor aan de dermatoloog. Dan krijgt u van beide dus antwoord (kan in 1 of 2 berichten verdeeld zijn dan).

 

Wat aantal van onze meest gestelde vragen:

Voor wie is de service van digitaledermatoloog.nl?

Digitaledermarmatoloog.nl is opgezet voor iedereen met een huidprobleem, of die een vraag heeft daarover. Puistjes, uitslag, of dus een algemene huidvraag, wij zien het allemaal graag verschijnen en zullen u snel antwoord geven!

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg?

De gevraagde arts geeft antwoord binnen 24 uur. Echter, in de praktijk zult u zien dat u binnen een paar uur al bericht terug krijgt.

Wie beantwoord mijn vragen?

Het platform is ingericht voor zowel huisartsen als dermatologen. Afhankelijk van de keuze die u maakt, krijgt u antwoord van een huisarts en/of dermatoloog. Al onze artsen zijn gecertificeerd in Nederland, zodat u ook de beste kwaliteit antwoorden ontvangt.

Zijn alle vragen via dit platform op te lossen?

Een groot gedeelte van alle huidvragen of problemen zijn gelukkig op te lossen via de digitale weg! Echter, het kan zijn dat u toch het advies van de online arts krijgt om een arts te bezoeken, als dit in het belang van uw gezondheid nodig is.

Wat kost de service?

Het stellen van een vraag is voor u gratis! Zowel uw eigen huisarts als een eventueel ingeschakelde dermatoloog worden betaald vanuit uw basisverzekering zonder dat het ten koste gaat van uw eigen risico.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Digitaledermatoloog.nl is een online systeem, dat beveiligd is volgens de strengste regels. Middels een NEN7510 gewaarborgd systeem, en geheel volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wpb) en de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst, beheren wij uw gegevens. Wij kunnen deze zelf niet inzien, dat kan alleen u en uw behandelend arts. Wij zullen de gegevens aan niemand verstrekken zonder uw goedkeuring.