FAQ

Wat moet u nu met dat vlekje op uw gezicht of met die uitslag op uw arm? Waar komt het vandaan? En waarom gaat het niet weg? Als uw huisarts bij ons aangesloten is dan kunt u deze vraag nu makkelijk en snel stellen via Digitale Dermatoloog.

Dat klinkt u misschien nog nieuw in de oren. En dat is nu juist wat het zo bijzonder maakt! Het werkt als volgt: u stuurt een vraag over of foto van uw huidaandoening via uw Smartphone naar de Digitale Dermatoloog. Hierop ontvangt u van uw huisarts en/ of dermatoloog een antwoord op de door u gestelde vraag.

Uiteraard vindt alle communicatie plaats binnen een veilig systeem waarin uw privacy gewaarborgd is. En voor dit alles hoeft u niet eens de deur uit. Tenzij u de vraag stelt vanuit uw vakantie adres, want dat is natuurlijk ook mogelijk! In de bergen, aan het strand, tijdens het zwemmen, zolang er internet beschikbaar is, zijn wij te bereiken!

Veel gestelde vragen:

Voor wie is de service van digitaledermatoloog.nl?
Digitaledermarmatoloog.nl is opgezet voor iedereen die aan zijn huisarts een vraag wil stellen over een huidprobleem. Puistjes, uitslag, of dus een algemene huidvraag, wij zien het allemaal graag verschijnen en zullen u snel antwoord geven apoteketgenerisk.com. Let op: uw huisarts moet bij ons systeem aangesloten zijn! Is dit nog niet het geval, vraag dan of hij/ zij zich aan wil melden via ons contactformulier voor professionals.

Wie beantwoordt mijn vraag?
U stelt uw vraag in de eerste plaats aan uw eigen huisarts. Indien nodig zal uw huisarts de vraag ook voorleggen aan een dermatoloog. Al onze artsen zijn gecertificeerd in Nederland, zodat u ook de beste kwaliteit antwoorden ontvangt.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg?
Zo snel als uw huisarts gelegenheid heeft om uw vraag te beantwoorden! We streven naar een afhandeling binnen 24 uur.

Zijn alle vragen via dit platform op te lossen?
Gelukkig is een groot gedeelte van alle huidvragen of problemen op te lossen via ons systeem! Echter, het kan zijn dat u het advies krijgt om een arts te bezoeken, als dit in het belang van uw gezondheid is.

Wat kost de service?
Het stellen van een vraag is voor u gratis! Uw eigen huisarts en eventueel de dermatoloog zullen worden betaald door de zorgverzekeraar, zonder dat uw eigen risico wordt aangesproken! Toch een mooie nieuwe oplossing voor iedereen dachten wij.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
www.digitaledermatoloog.nl is een online platform, dat beveiligd is volgens de strengste regels. We voldoen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wpb) en laten ons system periodiek testen door de beste beveilingsexperts van Deloitte. Wij kunnen uw gegevens zelf niet inzien, dat kan alleen u en uw behandelend arts. Wij zullen de gegevens aan niemand verstrekken zonder uw goedkeuring.